Not known Details About su tesisatçısı

Wiki Article

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde, su sızıntılarının kaynağını hassas bir şekilde belirleriz, böylece gereksiz yere yapılan işlemleri önler ve zamandan tasarruf sağlarız.

Su kaynaklarımızı korumak için su kaçağı tespiti konusunda bilinçlenmeli ve gerektiğinde uzmanlardan yardım almalıyız.

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı lawnımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl gardenımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Evinizde ya da yukarıda saydığımız su tesisatçısı mekanlardan herhangi birinde iseniz ve su kaçağı tespiti tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa su tesisatçısı bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çAlright memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çOkay yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda gardenımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çok sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak su kaçağı tespit tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

ÇOkay sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce su kaçak tespiti müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında lawnımcı olduk.

Bu cihaz sınıfileında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Smart fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Report this wiki page